Metallica Mondays -videosarjassa hypätään seuraavaksi vuoteen 1991 – Hevijätti on elämänsä vedossa tällä kaksi- ja puolituntisella keikkavideolla

Metallica vuosimallia 1991.
Everett Collection/AOP

Lars Ulrich antoi myös tilannepävityksen S&M2-livejulkaisun suhteen.

Viime yönä julkaistiin taas uusi osa heavy metal -jätti Metallican lanseeraamassa Metallica Mondays -videosarjassa. Tällä kertaa yhtye heittää meidät ajassa taaksepäin 29 vuotta eli marraskuuhun 1991, jolloin yhtye oli vasta aloittelemassa Black Album -kiertuettaan. Pitkä ja menestyksekäs kiertue nosti yhtyeen suosionsa huipulle ja siihen sisältyi muun muassa esiintyminen Freddie Mercuryn muistokonsertissa sekä surullisenkuuluisa yhteinen osuus Guns N’ Rosesin kanssa. Michiganin Muskegonissa kuvatun keikan pariin pääset tuosta alapuolelta.

Tuttuun tapaan ennen keikkaa kuultiin myös rumpali Lars Ulrichin terveiset, joiden yhteydessä mies antoi myös tilannepäivityksen S&M2-livealbumin suhteen. Viime syksynä elokuvateattereissa nähty konserttielokuva on Ulrichin mukaan miksattu ja editoitu täysin uudestaan, mutta nykyinen maailmantilanne on hidastanut julkaisusuunnitelmia. Rumpalin arvion mukaan S&M2 saadaan julkaisukuntoon joskus loppukesästä. Sitä odotellessa siis.