Metallicalla melkoinen uusi show!

7.8.2012 15:56

Metallican suurisuisimpana kaverina tunnettu rumpali Lars Ulrich on hehkutellut bändinsä vahvasti uusiksi laitettua showta pitkin kevättä ja kesää ja varsinainen näytön paikka koittikin sitten Meksikossa elokuun alkupuolella.

Metallican suurisuisimpana kaverina tunnettu rumpali Lars Ulrich on hehkutellut bändinsä vahvasti uusiksi laitettua showta pitkin kevättä ja kesää ja varsinainen näytön paikka koittikin sitten Meksikossa elokuun alkupuolella. Bändin ohjelmassahan on peräti kahdeksan keikkaa Mexico Cityn Sports Palace -hallissa.

Joku avulias sielu on nyt kerännyt yhteen eri kappaleisssa nähtäviä erikoisefektejä – mukana on jo …And Justice For All -kiertueelta tuttu romuttuva patsas, liekehtiviä teknikoita, kaatuvia valopylväitä, loputon määrä pyroefektejä, erilaisia lasereita ja niin edelleen. Toivottavasti laulajakitaristi James Hetfield nyt muistaa, missä kaikissa kohdissa pyrot paukkuvat. Kaksikymmentä vuottahan sitten kävi vähän kehnosti, kuten tästä videosta voi nähdä.

Miljoonia ja taas miljoonia uudesta lavasta ja showsta maksanut Metallica taitaa tätä menoa haastaa Rammsteinin aseman maailman näyttävimmän raskaan rockin shown järjestelijänä…

Videon pariin pääsee täällä.

Lisää luettavaa