Metallican keikat lähestyvät – kuunnellaanpa bändiltä vaihteeksi vähän tasokkaampaa cover-osastoa vanhan ikivihreän merkeissä

8.5.2018 10:12

Euroopan-kiertuettaan viimeistelevä Metallica on hämmentänyt yleisöä esittämällä eri kaupungeissa varsin, öh, värikkäitä cover-versioita paikallisista hiteistä. Kirk Hammett ja Rob Trujillo ovat viihdyttäneet katsojia tulkinnoillaan esimerkiksi Europen Final Countdownista, Celtic Frostin Procreation of the Wickedistä ja Acceptin Balls to the Wallista – ja esitysten taso on ollut välillä sitä luokkaa, ettei yleisö ole tiennyt, miten niihin pitäisi suhtautua.

Tähän väliin onkin mukava nostaa Metallicalta esille vaihteeksi jämäkkä cover, kun yhtye esitti 2. toukokuuta Oslossa näkemyksensä Misfitsin Last Caressista. Biisi on kuultu säännöllisesti Metallican keikoilla 1980-luvulta lähtien, ja kyllähän tuo sähäkästi näyttää yhä irtoavan. Toivottavasti kuullaan Helsingissäkin!

Ja Helsingistä puheen ollen, siitä on virinnyt paljon spekulointia, minkä kappaleen Rob ja Kirk versioivat Suomessa. Se saadaan selville tietysti 9. ja 11. toukokuuta, kun bändi saapuu Helsingin Hartwall-areenalle.

Lisää luettavaa