Metallifani teki kuolleen setänsä luurangosta toimivan sähkökitaran (kyllä, luit oikein)

Sitten hieman hämmentävämpiä uutisia. Metalsucks kertoo varsin ainutlaatuisesta tapauksesta, jossa eräs soitinnikkari rakensi kuolleen setänsä luurangosta sähkökitaran. Niin se vain on, että aina kun sitä luulee, ettei mikään tässä maailmassa pääsisi enää yllättämään, jotain tällaista tapahtuu.

Asialla on Prince Midnight -nimellä itseään kutsuva Metalsucksin lukija, joka joutui setänsä maallisten jäännösten kanssa hankalan paikan eteen. Setämies oli kuollut onnettomuudessa jo vuosia aiemmin, ja edesmenneen toiveiden mukaisesti hänen luurankonsa lahjoitettiin kuoleman jälkeen opetuskäyttöön. Luuranko palveli tässä tarkoituksessa vuosikaudet, mutta lopulta opinahjolla ei ollut enää käyttöä jäännöksille ja ne palautettiin vainajan perheelle.

Mr. Midnight sitten joutui pähkäilemään, hommatako luurangolle hautapaikka vai mitä sille tekisi. Hän päätti säästää hieman ja tehdä samalla kunniaa kuolleen setänsä metalli-innostukselle – ja voilà, setä muuttui kitaraksi. Käyhän se niinkin!

Prince Midnight lähetti juuri valmiiksi saamastaan instrumentista Metalsuckille myös kuvia. Ylpeä soitinseppä kehuu setäkitaran ”toimivan täydellisesti ja kuulostavan mahtavalta”. Tästä videosta voi tarkastaa väitteen todenperäisyyden omin korvin.