Michael Bleu länkkäritunnelmissa – Ensinäytössä Haaverakkaus-musiikkivideo

Kappale löytyy tänään ilmestyneeltä Auringonlaskun ratsastajat -pitkäsoitolta.
26.11.2021 10:15

Michael Bleu on tänään julkaissut uuden albuminsa Auringonlaskun ratsastajat. Bleu, oikealta nimeltään Mikko Kananoja, kertoo kolmannen albuminsa tekemisen poikenneen vahvasti kahden edellisen levyn prosesseista.

”Tämä ei ensinnäkään ole yhtä vahvasti souliin kallellaan oleva genrelevy toisin kuin edellinen albumi. Annoin vaan palaa ja tein erilaisia biisejä. Asioiden loputtoman miettimisen ja fiilistelyn sijasta tartuin melko nopeasti tuumasta toiseen. Äänittäminen sujui mutkattomasti ja kappaleet tulivat hämmentävän nopeasti välillä maaliin. Kaikki oli helpompaa ja asiat vain tapahtuivat. Melko haastavienkin kulmien suhteen ajatusmalli oli: no, laitetaan tähän vaan enemmän aikaa niin kyllä siitä hyvä tulee”, aiemmin Afromikko-artistinimellä tunnettu Kananoja kertoo.

”Levyn julkaisemisen suhteen olo on rauhallinen. Kun on julkaissut kolme albumia joka vuosi peräkkäin, niin se alkaa tuntua melko tutulta hommalta. Tuntuu, että nämä kolme levyä ovat olleet saumatonta tekemisen jatkumoa ja nyt saadaan tuo taival päätökseen.”

Uuden albumin kylkiäisenä julkaistaan myös musiikkivideo levyn päättävään Haaverakkaus-kappaleeseen. Video saa nyt ensiesityksensä Soundin välityksellä ja sen pariin pääset tuosta alempaa.

”Videossa halusin pelata melko vähäeleisellä ilmaisulla. Itse kappaleen ollessa hyvin mahtipontinen, videolla oli kiva palauttaa keskiöön vain minä ja kitara. Albumini otsikon mukaisesti videolla flirttaillaan lännenelokuvan tunnelmalla: isoja maisemia, joissa viileä pohjoismaisuus kohtaa huojuvat kitarat.”

 

Lisää luettavaa