Michael Jacksonin tytär raivostui tavasta, jolla hänen isänsä esitetään tulevassa elokuvassa: ”Oksettavaa!”

12.1.2017 08:44

Eilen uutisoitiin pähkähullulta vaikuttavan Urban Myths -elokuvan trailerista, jossa nähtiin ensimmäinen vilaus siitä, miten näyttelijä Joseph Fiennes esittää pop-ikoni Michael Jacksonia. Elokuva käsittelee urbaanilegendaa siitä, että Jackson, Marlon Brando ja Elizabeth Taylor olisivat ajaneet kolmistaan New Yorkista kohti Kaliforniaa syyskuun 2001 terrori-iskujen jälkimainingeissa. Elokuvassa on kuvioon saatu sotkettua mukaan vielä muun muassa Bob Dylan, Samuel Beckett ja Adolf Hitler.

Eli hulvattomalta kalskahtava komedia on tulossa, mutta kaikkia ei naurata. Jacksonin tytär Paris nimittäin julkaisi Twitterissä sangen suivaantuneita viestejä siitä, miten Fiennesin esitys loukkaa poptähden muistoa. Asiasta uutisoi Rolling Stone.

Paris Jackson avautui aiheesta, kun MJCast-podcast pyysi Twitterissä häneltä kommenttia trailerista. Samainen podcast on kehottanut kuulijoitaan boikotomaan tulevaa tv-elokuvaa.

”Se loukkaa minua syvästi, kuten varmasti monia muitakin. Se on aivan rehellisesti minusta oksettava”, Paris Jackson twiittasi ja jatkoi:

”Minua suututtaa, miten he pyrkivät loukkaamaan aivan tarkoituksella. Eivätkä he loukkaa vain isääni, vaan myös kummitätiäni Liziä.”

”Hieman kunnioitusta! Nämä ihmiset vuodattivat verta, hikeä ja kyyneliä upea perintönsä eteen. Tällainen on häpeällistä.”

Ja kuinka ollakaan, tällainen julkisuus lienee omiaan nostattamaan yleisön mielenkiintoa tuota kummallista tv-leffaa kohtaan. Tekeleen ensi-illan tarkkaa päivämäärää ei ole julkistettu.

Lisää luettavaa