Michael Monroe varkauden kohteena Jyväskylässä – laulaja vetoaa ryöväriin Facebookissa: ”sovitaan että vaan lainasit sitä hetkeksi, ok?”

Michael Monroe joutui törkeän varkauden kohteeksi eilisiltaisella Acoustic trio -keikallaan Jyväskylässä. Pitkäkyntis(t)en matkaan lähti paitsi Monrolle tärkeä punainen viuhka että kolme huuliharppua.

– Hey, Kiitos kaikille Kokkolassa Perjantaina ja Jyväskylässä eilen meidän ”Acoustic Trio” keikoilla! Se oli kivaa… Paitsi eilen Jyväskylän keikalla joku yleisön jäsen, varmaankin hetkellisessä mielenhäirössä päätti varastaa minun punaisen lempi viuhkani ja kolme huuliharppuakin on hävinnyt, Monroe kirjoittaa Facebookissa.

Laulaja kertoo viuhkan omaavan suunnattoman määrän tunnearvoa ja toivookin rosvon palauttavan saaliinsa mitä pikimmiten oikealle omistajalleen.

– Siltä henkilöltä joka sen otti, toivoisin sen verran järjen häivää, että ystävällisesti lähettäisi viuhkan minulle takaisin. Minun ei tarvitse tietää kuka se oli, haluan vaan viuhkani takaisin. Sovitaan että vaan lainasit sitä hetkeksi, ok?

Mikäli syyllisyys alkoi kalvamaan sydänalaasi tai muutoin törmäät kyseiseen viuhkaan jossakin, sen voi lähettää seuraavaan osoitteeseen:

Michael Monroe
Poste Restante 25410
Suomusjärvi
Finland