Miikka Koivisto Damn Seagullsin apuna

3.10.2008 12:02

Helsinkiläinen Damn Seagulls on studiossa viimeistelemässä kolmatta albumiaan. Äänitykset käynnistyivät Porvoossa Studio Mankussa ja Vuosaaren Hästholmenissa syyskuun alussa. Yhtye vastaa itse sekä levyn äänittämisestä että tuottamisesta lukuun ottamatta Disco Ensemble -mies Miikka Koiviston tuottamia lauluosuuksia.

Helsinkiläinen Damn Seagulls on studiossa viimeistelemässä kolmatta albumiaan. Äänitykset käynnistyivät Porvoossa Studio Mankussa ja Vuosaaren Hästholmenissa syyskuun alussa. Yhtye vastaa itse sekä levyn äänittämisestä että tuottamisesta lukuun ottamatta Disco Ensemble -mies Miikka Koiviston tuottamia lauluosuuksia. Albumin miksaa Jussi Jaakonaho, joka tunnetaan muun muassa Egotripin, Jonna Tervomaan ja 22-Pistepirkon kanssa tekemistään levyistä.

Damn Seagulls on myös kiinnittänyt uuden rumpalin. Tulevalla pitkäsoitolla tahteja lyö Olli Krogerus, joka on soittanut muun muassa Olavi Uusivirran ja Beagonin kanssa.

– Tällä hetkellä tilanne on se, että bändi on onnellisempi ja kovemmassa iskussa kuin koskaan ennen, kommentoi Damn Seagullsin saksofonisti-kosketinsoittaja Niko Kangas.

Damn Seagulls on myös ottanut ensiaskeliaan kansainvälisillä keikkarintamilla, sillä bändi vieraili hiljattain Norjassa ja Venäjällä. Tässä kuussa Damn Seagullsille on luvassa vielä keikka Popkomm-tapahtumassa Berliinissä. Yhtyeen kuulumisia voi myös seurata MySpacen videoblogista.

Lisää luettavaa