Mikäli Pink Floyd kiinnostaa, Tampereelle suunnitellaan ensi vuodeksi kunnon The Wall -spektaakkelia

Eero Lehtinen

David Gilmour ja Roger Waters eivät näytä saavan välejään kuntoon – ainakaan siinä määrin, että vanhat herrat lähtisivät yhdessä Pink Floydin kera kiertueelle. Mutta ei hätää, progemammutin tuotantoa saadaa silti kuulla Suomessakin keikkaolosuhteissa.

Pink Floydin The Wall -klassikko nimittäin täyttää ensi vuonna 40 vuotta, ja kotimainen coveryhtye Pulse aikoo juhlistaa asiaa Tampereella. Kokoonpano puuhaa historiansa suurinta keikkaspektaakkelia Pyynikin urheilukentälle. Keikka on tarjoitus järjestää 7. syyskuuta 2019.

Tiedotteessa lupaillaan, että konsertissa panostetaan autenttisen Floyd-soundin lisäksi visuaalisuuteen. ”Kun vaikkapa Another Brick in the Wall, Comfortably Numb ja Is There Anybody Out There? soivat, Pyynikin urheilukentällä tapahtuu muutakin kuin ääniaaltojen väreilyä”, tiedotteessa maalaillaan.

Koko lauantaipäivän ja -alkuillan kestävässä tapahtumassa esiintyvät myös Jaan Wessmanin None for the Money, Two for the Show -albumin myötä rakentuva ryhmä Wessmania sekä tamperelainen progressiivinen poprockryhmä The Outer Sonics. Ennakkomyynti tapahtumaan on käynnissä Lippupisteessä. Konserttilippu maksaa 29 euroa vuoden 2018 loppuun asti, jonka jälkeen hinta on 40 euroa.

Ja siinä vähän Pulse-tyylinäytettä vuodelta 2012: