Millainen levy Megadethilta on tulossa seuraavaksi? Kippari Dave Mustainen mukaan ”helvetin raskas”

Yhtye työstää parhaillaan seuraajaa vuoden 2016 Dystopia-albumilleen.
12.2.2019 13:21

Thrash metal -jätti Megadeth työstää parhaillaan seuraavaa pitkäsoittoaan. Tuoreessa Kerrang-lehden haastattelussa bändin johtaja Dave Mustaine avaa hieman, millaista biisimateriaalia levylle on tällä hetkellä tulossa ja miten se eroaa edellisestä, vuoden 2016 Dystopia-levyn materiaalista.

Dystopialla teimme sitä, mikä tuntui meistä hyvältä. Mukana oli paljon superraskasta, nopeaa rumpalointia muutamien biisien lopussa. Poikani kuunteli sitä levyä tehdessä muutamia biisejä ja ne, joista hän antoi kommentteja, saivat lopulta parhaimman reaktion yleisöltä”, Mustaine kertoo.

”Tällä kertaa hän tuli käymään, kun työstimme biisiä joka kulkee työnimellä The Dogs Of Chernobyl. Se on todella voimakas ja vahva biisi. Hän kuunteli sitä ja tokaisi, että: ’Voi luoja, miten helvetin raskasta!” ja minä purskahdin nauruun.”

Tuleva pitkäsoitto on ensimmäinen, jolla kuullaan nykyistä rumpalia Dirk Verbeurenia. Saa nähdä, millaista vimmaa mies tuo mukanaan. Levyä odotellessa yhtye julkaisee myös uuden kokoelma-albumin Warheads On Foreheads 22. maaliskuuta. Kokoelma käsittää 35 uudelleenmasteroitua biisiä debyyttiley kattaen hittejä ja klassikoita aina debyyttilevy Killing Is My Businessilta (1985) Dystopiaan saakka.

Lisää luettavaa