Millaista musiikkia mahtaa ysärisuuruus Bush tehdä nykyään? Se selviää yhtyeen tuoreelta livepätkältä

26.7.2022 22:08

Brittiläinen Bush lukeutui 1990-luvun grungeaallon suurimpiin, ei-Seattlesta ponnistaneisiin nimiin. Vaikka suurin suosio jäikin viime vuosituhannen puolelle, on kertaalleen muutamaksi vuodeksi hajonnut yhtye jaksanut säveltää uutta tuotantoa aina näihin päiviin saakka.

Uudesta materiaalista saatiinkin osviittaa, kun orkesteri esiintyi lauantaina 23. huhtikuuta Atlantis Concert For Earth -tapahtumassa. Siellä orkesteri esitti uuden, ”More Than Machines” -nimisen kappaleen tulevalta albumiltaan.

Yhtyeen johtohahmo Gavin Rossdale kuvaili aiemmin saksalaisen Radio Bob! -ohjelman haastattelussa tulevan levyn musiikillista linjaa.

”Minulla oli niin hauskaa tehdä siitä raskasta, että pysyttelin siinä raskaiden viritysten ja väkevien riffien maailmassa — kamaa, joka uppoaa hyvin festivaaleilla. Haluan sen olevan innostuttavaa ja todella eteenpäin puskevaa.  Se on samankaltaista edellisen [vuoden 2020 The Kingdomin] kanssa. Jos pidit siitä, sen raskaudesta, se tulee olemaan sen kaltaista.”

Kuuntele uutuusbiisi tuosta alta.

Rossdale puuhailee musiikin sivussa muidenkin projektien parissa. Mies muun muassa isännöi tulevaa E.A.T. With Gavin Rossdale -kokkiohjelmaa, jossa rokkari kutsuu julkisuudesta tuttuja henkilöitä kotiinsa ja tarjoilee näille itse tekemäänsä murkinaa.

Lisää luettavaa