Ministryn Antifa-kappaleesta nousi vähemmän yllättäen kohu – Al Jourgensen kertoo, mistä biisissä on oikeastaan kysymys

Kukaan ei varmaan hätkähtänyt, kun Ministryn Antifa-videon alapuoli Youtubessa täyttyi harmistuksesta. Verkkomedioiden kommenttikentät ja sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan hurjistuneiden verkkosoturien viestejä siitä, miten Ministry on nyt valkoista miestä vastaan, miten bändi on täynnä kurjia kommareita ja kuinka se ei koskaan oikeastaan ollutkaan hyvä. Näinhän se tuntuu nykyään menevän, katso vaikka mitä tahansa Prophets of Rageen liittyvän uutisen kommenttiosiota Facebookissa.

Nyt Ministry-johtaja Al Jourgensen on kommentoinut julkaisuaan levy-yhtiönsä Nuclear Blastin julkaisemalla videolla. Jourgensen sanoo pitävänsä Antifaa enemmän kapinallisena mielentilana kuin minään yhtenäisenä liikkeenä, ja hän myöntää, ettei ole varsinaisen Antifan kanssa täysin samaa mieltä kaikista asioista.

”Uskon, että ihmisten tulee puolustaa itseään eikä ryhtyä osaksi tätä kaikkea hevonpaskaa, mitä meille syötetään”, Jourgensen sanoo.

”Minusta Antifa on mielentila. Se on kuin julistus, ettemme suostu enää nielemään tätä, että meitä on huijattu. Nautin Antifan asenteesta. Osa heidän taktiikoistaan ovat oikeastaan enemmän haitaksi kuin hyödyksi, mutta nautin heidän ’nyt riittää!’ -tyylistään. Siitä tämä kappale kertoo.”

Katso koko videopätkä alapuolelta: