Artisti: Ministry

Millaista on meno vanhan kunnon Ministryn keikalla vuonna 2019? Katsotaanpa videoita yhtyeen hiljattaiselta Tamperen-keikalta

Industrial-jyrä Ministry käväisi esiintymässä Tampereella ke 17.7. osana Tammerfestin 25. juhlavuotta. Al Jourgensenin luotsaama joukkio valloitti Pakkahuoneen ja tarjoili yleisölle paitsi reippaasti makupaloja viimevuotiselta AmeriKKKant-albumilta myös tietenkin aimo satsin tunnetuimpia hittejään. Lämppäribändinä tuimisteli Dying Fetus.

Kävipä kerran niin, että Ministry-nokkamies lähetti Tool-miehistön vahingossa LSD-tripille – ”He olivat sekaisin pari kolme päivää”

Tool-yhtyettä perustamassa ollut Paul D’Amour on liittynyt virallisesti Ministryn riveihin ja mies nähdään orkesterin matkassa myös pian alkavalla, ja 17.7. Tampereen Pakkahuoneellakin piipahtavalla Euroopan-kiertueella. D’Amourin ensitapaaminen tulevan Ministry-kollega Al Jourgensenin kanssa tapahtui kuitenkin jo miltei kolme vuosikymmentä sitten – ja Jourgensenille noihin aikoihin tyypillisen huuruisissa tunnelmissa.

Mitkä levyt ovat olleet käänteentekeviä ZZ Topin Billy Gibbonsin elämässä? Listalla on pari kunnon yllätystä

Kas, kas! Classic Rock jakoi hiljattain uudelleen somessa viimekesäisen artikkelinsa, jossa Billy Gibbons listaa kymmenen albumia, joiden jälkeen hänen elämänsä ei ole ollut entisellään. Listalla on tietysti paljon Jimi Hendrixin, Muddy Watersin, BB Kingin ja Jeff Beckin kaltaisia nimiä, joiden vaikutus kuuluu ZZ Top -miehen musiikissa hyvin selvästi, mutta onpahan siellä pari albumia, joita ei olisi osannut odottaa.