Artisti: Ministry

Millaista on meno vanhan kunnon Ministryn keikalla vuonna 2019? Katsotaanpa videoita yhtyeen hiljattaiselta Tamperen-keikalta

Industrial-jyrä Ministry käväisi esiintymässä Tampereella ke 17.7. osana Tammerfestin 25. juhlavuotta. Al Jourgensenin luotsaama joukkio valloitti Pakkahuoneen ja tarjoili yleisölle paitsi reippaasti makupaloja viimevuotiselta AmeriKKKant-albumilta myös tietenkin aimo satsin tunnetuimpia hittejään. Lämppäribändinä tuimisteli Dying Fetus.

Kävipä kerran niin, että Ministry-nokkamies lähetti Tool-miehistön vahingossa LSD-tripille – ”He olivat sekaisin pari kolme päivää”

Tool-yhtyettä perustamassa ollut Paul D’Amour on liittynyt virallisesti Ministryn riveihin ja mies nähdään orkesterin matkassa myös pian alkavalla, ja 17.7. Tampereen Pakkahuoneellakin piipahtavalla Euroopan-kiertueella. D’Amourin ensitapaaminen tulevan Ministry-kollega Al Jourgensenin kanssa tapahtui kuitenkin jo miltei kolme vuosikymmentä sitten – ja Jourgensenille noihin aikoihin tyypillisen huuruisissa tunnelmissa.