Missä mennään Toolin uuden albumin suhteen? Maynard James Keenan antoi ilahduttavan tilannepäivityksen

Fanien pitkä odotus palkittaneen vihdoin ensi vuonna.

Vaihtoehtometalliyhtye Toolin fanit ovat joutuneet odottamaan yhtyeen seuraavaa pitkäsoittoa jo niin pitkään, ettei Chinese Democracykaan tunnu sen rinnalla enää miltään. Eikä asiaa yhtään helpota se, että aina hyvin mystisenä pysytellyt yhtye ei juurikaan kerro puuhistaan edes omissa sosiaalisen median kanavissaan. Tässä vaiheessa tiedetään oikeastaan ainoastaan se, että jatkoa vuoden 2006 10,000 Days -albumille on tulossa ja yhtye paiskii studiossa hommia sen eteen.

Laulaja Maynard James Keenan, joka on viime aikoina ollut kiireinen mies kiertäessään maailmaa A Perfect Circle- yhtyeensä kanssa, on nyt antanut sentään faneja ilahduttavan tilannepäivityksen Twitterin välityksellä. Maynardin päivityksessä on lisäksi hashtag 2019, joten kauaa ei (toivottavasti) enää tarvitse odottaa.

”Luonnostelmalauluraidat purkitettu hiljattain. AJ [kitaristi Adam Jones] syvällä kitaroissa nyt, sen jälkeen lopulliset laulut. Sitten otetaan askel kauemmas ja säädetään, miksataan, säädetään, säädetään uudlleen, masteroidaan, säädetään, säädetään taas. Matkaa on vielä jäljellä, mutta nyt ollaan jo lähempänä”, Maynard kirjoittaa.