Mistäs nyt tuulee? Limp Bizkitin Wes Borland myy kitaroitaan ja kultalevyjään eBayssä

7.4.2016 06:29

Limp Bizkitin naamioitunut kitaristi Wes Borland ilahduttaa ystäviään kauppaamalla isoa nivaskaa Limp Bizkit -aiheista tavaraa ja vanhoja soittopelejään, uutisoi Loudwire. Myytävöksi on asetettu muun muassa kultalevyjä sekä Ibanez- ja PRS-merkkisiä kitaroita.

”Nämä ovat maanneet kaapissani vuosia. Minulla ei ole niille käyttöä”, Borland selventää eBay-sivullaan ja lisää, että osa tuotoista lahjoitetaan kissojen hyväksi työskentelevälle sirkukselle (!) Detroitissa.

Yleisöstä on tainnut kantautua muusikon korviin jokunen ”onko tullut rahalle tarvetta, eikö bändin siivet enää kanna” -tyylinen kommentti, sillä Borland vakuuttaa Instagramissa, että hän haluaa vilpittömästi vain hankkiutua eroon turhanpäiväisestä kamasta.

”LB ei ole ohi, eikä tilaa vievän tavaran myymisellä ole mitään tekemistä sen kanssa, kuinka tunnen bändiä kohtaan. En vain pidä kultalevyistä, ne näyttävät mielestäni mauttomilta enkä tarvitse niitä muistuttamaan asioista, joita olen tehnyt. Enkä tarvitse sellaisia kitaroitakaan, joilla ei tule soitettua. Tämä on vähän sama kuin myisi niitä hirveitä kampauksia, joista piti kouluaikoina”, Borland kirjoittaa.

Että siitä vain katsomaan, jos haluat päästä brassailemaan kavereille, miten seinälläsi roikkuva kultalevy on aitoa limpparikamaa. Ai että!

Lisää luettavaa