Mitä biisejä juuri sinä haluaisit kuulla Anthraxin keikalla? Kerro se yhtyeen kotisivuilla, kukaties toiveesi toteutuu!

Anthrax aloitti juuri Among the Living -juhlakiertueensa Isossa-Britanniassa, ja yhtye pyytää loppurundin varalle yleisön apua. Nyt nimittäin itse kukin saa vaikuttaa siihen, mitä kappaleita thrash-veteraani esittää keikalla. Vanhoja klasareita vai uutta tuotantoa? Ne yleisimmät standardit vai jotain obskuurimpaa? Kerro mielipiteesi!

Idea on sikäli erinomainen, että nyt yleisö voi sanoa sanansa siihen, pitäisikö rundin olla puhtaasti nostalgiavoittoinen vai uudempaan materiaaliin keskittyvä. Käynnissä oleva kiertuehan on paitsi Among the Living -rundi myös Anthraxin tuoreen For All Kings -levyn promokiertue. Among soitetaan keikalla joka tapauksessa läpi, mutta show’n muu osasto on fanien päätösvallassa.

Siispä suuntaa tänne ja valitse listalta kymmenen suosikkikappalettasi. Yhtye lupaa pitää tulostaulukkoa silmällä kiertueen mittaan ja vaihtaa settiä, jos merkittäviä muutoksia tapahtuu. Anthraxin Suomen-keikat järjestetään Helsingin Jäähallin Black Box -tilassa 1. maaliskuuta ja Seinäjoen Rytmikorjaamolla 2. maaliskuuta.