Mitä kuuluu Paul Di’Annolle? Eipä erityisen hyvää – entinen Iron Maiden -laulaja kertoo kärsivänsä kovista kivuista

Vuosien 1978-1981 välillä Iron Maidenissa laulanut Paul Di’Anno kertoo vointinsa olevan tällä hetkellä heikolla tolalla. Terveysongelmista viime vuosina runsaasti kärsinyt Di’Anno vastasi The Metal Voicen haastattelupyyntöön synkähköltä kuulostavalla tilannepäivityksellä.

”Terve kaveri, läpikäyn parhaillaan helvettiä leikkauksia odottaessani”, Di’Anno viestittää. ”Jalkani märkii, joten he eivät voi asentaa vielä polvitukea. Se on todella masentavaa. Yritän parhaani pysytelläkseni pirteänä, mutta huonoja päiviä on enemmän kuin hyviä. Olen kuitenkin ok ja vietän aikaa kotona varisteni kanssa. Kirjoitan uutta materiaalia myöhemmin käytettäväksi. En ole oikein kunnossa haastatteluita silmällä pitäen, koska minulla on paljon lääkärikäyntejä ja minun täytyy keskittyä nyt tähän! Mutta kiitos kuitenkin pyynnöstä. Ehkä myöhemmin? Nauti lomastasi.”

Vuonna 2016 Di’Annolta poistettiin ”rugbypallon kokoinen” paise keuhkoista ja vuosien varrella miehen kokemat moottoripyöräonnettomuudet ovat vaatineet leikkaushoitoa molempiin polviin. Vuonna 2011 mies sai puolestaan yhdeksän kuukauden vankilatuomion petoksesta kerättyään sosiaalitukia noin 50 000 euron edestä väitettyään valheellisesti olevansa kykenemätön työntekoon.