Mitähän Bruce Dickinson tästä sanoisi? Mötley Crüe -laulajan apuväline tallentui keikkavideolle

6.7.2022 20:16

Youtube-käyttäjä Justin Newton on ladannut videopalveluun pätkiä Mötley Crüen 5. huhtikuuta Missourin St. Louisissa soittamalta keikalta. Kuviin tallentui myös paluukiertueellaan stadioneita ympäri Yhdysvaltoja Def Leppardin ja Poisonin kanssa kiertävän bändin laulajan teleprompteri.

Aparaattia käytetään keikoilla pyörittämään kappaleiden sanoituksia laulajien muistin virkistämiseksi. Sen tunnettuihin käyttäjiin lukeutuvat muun muassa Judas Priestin Rob Halford ja Ozzy Ozsbourne – sekä nähtävästi Vince Neil. Iron Maiden -solisti Bruce Dickinson taasen ei voi sietää laitteen käyttöä.

”En käytä telepromptereita lavalla”, mies lausui pari vuotta sitten. ”Monet tekevät niin nykyään, heillä on siellä sanat: ’Breaking the law, breaking the law, breaking the law, breaking the law, breaking the law, breaking the law, breaking the law.’ Rikotaan mitä? ’Breaking the law. Breaking the law.'”

Vuonna 2014 Dickinson totesi Guardianille: ”En koskaan ollut tajunnut että porukka käyttää telepromptereita. Mitä vittua se on olevinaan? Ihmiset maksavat suuria summia etkä edes muista perhana sanoja.”

Lisää luettavaa