Miten olisi vielä yksi Black Sabbath -keikka? Geezer Butler sanoo olevansa ajatukselle avoin

28.8.2023 20:37

Geezer Butler sanoo olevansa avoin soittamaan Black Sabbathin kanssa vielä yhden keikan.

”Jos se olisi vaivan arvoista ja olisimme kaikki mukana, niin voisin osallistua yksittäiselle keikalle”, basisti toteaa Rock Experience -podcastin haastattelussa. ”En kuitenkaan voisi enää lähteä kiertueelle.”

Butler huomioi, että yhteenpaluu Ozzy Osbournen ja Tony Iommin kanssa oli jo lähellä vuoden 2022 Kansainyhteisön kisoissa.

”Tony ja Ozzy vetivät Paranoidin Kansainyhteisön kisojen päätösjuhlissa, ja minun piti olla mukana”, Butler sanoo. ”Mutta harmillisesti olin murtanut kylkiluuni. Ja toipuessani sairastuin vielä covidiin. Soitin Tonylle ja sanoin: ’Tony, olen todella pahoillani. En pysty siihen. Minua ei edes päästetä lentokoneeseen covidin kanssa.’ Joten Tony ja Ozzy esiintyivät sitten ilman minua.”

Toinen tilaisuus olisi ollut tarjolla lokakuussa järjestettävillä Power Trip -festivaaleilla. Iommi paljasti näet hiljattain, että Black Sabbathia kysyttiin esiintyjäksi, mutta kitaristilegenda kieltäytyi Ozzyn terveydentilan takia (Ozzy aikoi tämän jälkeen osallistua kekkereihin soolona, mutta joutui sittemmin perumaan esiintymisensä).

Black Sabbath soitti viimeisen konserttinsa 4. helmikuuta 2017 kotikaupungissaan Birminghamissa.

Lisää luettavaa