Miten sujuu tanssiminen Limp Bizkit -muusikolta? Asia selviää uudessa realityohjelmassa

John Otto tyttärineen on mukana uudessa Come Dance With Me -kisassa.
19.4.2022 20:28

Pääsiäisenä käynnistyi Yhdysvalloissa CBS-kanavan uusi realityohjelma Come Dance With Me, jossa nuoret ammattitanssijat kisailevat keskenään 100 000 dollarin palkinnosta. Ohjelman juju on se, että he ottavat tanssiparikseen perheenjäsenen, jolla ei ole minkäänlaista kokemusta tanssimisesta.

Yksi kilpailijoista on 11-vuotias Ava Otto, joka on nuoresta iästään huolimatta palkittu ja ansioitunut tanssija. Entä hänen parinsa sitten? Hän on Avan isä John Otto, nu metal -yhtye Limp Bizkitin rumpali ja perustajajäsen.

”Yritin vain olla kompuroimatta jalkoihini ja olla nolaamatta [Avaa] tai itseäni”, John Otto nauraa Celebrity Pagen haastattelussa.

Tanssiiko kaksikko Limp Bizkitin tahtiin tai nähdäänkö jossain jaksossa vähintäänkin Rollin’-videolta tuttuja tanssiliikkeitä, jää nähtäväksi. LL Cool J:n ja näyttelijä Chris O’Donnelin luoman sarjan ensimmäinen jakso on katsottavissa CBS:n nettisivuilla.

Limp Bizkit nähdään ensi kesänä myös Suomessa; yhtye saapuu nimittäin Qstock-festivaaleille. Saapa nähdä, esitteleekö John Otto Oulussa komppiensa lisäksi myös tanssiotteitaan.

Lisää luettavaa