Mitkä ovat Floor Jansenin kymmenen suosikkilevyä? Nightwish-laulaja listasi elämänsä avainalbumit Metal Hammerille

6.4.2023 12:50

Floor Jansen on nyt kiireisenä soololevynsä tiimoilta. Nightwish-laulaja julkaisi maaliskuussa ensimmäisen oman albuminsa nimeltä Paragon, ja tämän myötä Jansen on antanut haastatteluja vähän sinne sun tänne albumia promotoidessaan. Metal Hammerin kohdalla Jansen pääsi listaamaan kymmenen elämäänsä vahvimmin vaikuttanutta levyä, ja runsaasti vahvoja naislaulajia näyttää olevan listalla.

Jansenin fanituslistalla ovat esimerkiksi Eurythmics, Alanis Morissette, Roxette, Skunk Anansie, Halestorm ja The Gathering, eli kovien solistien jalanjäljissä Floor kulkee. Muita nostoja ovat Queenin Innuendo (hitusen yllättävä mutta ilahduttava valinta klassikkoyhtyeen tuotannosta), Sam Ryderin There’s Nothing But Space, Man!, Symphony X:n Underworld ja Evergreyn A Heartless Portrait (The Orphean Testament). Eipä ole ihan hirveästi jyrkemmän laidan metallimusiikkia päässyt mukaan!

Koko kymmenen kärki näyttää seuraavalta. Jos haluat lukea tarkemmat perustelut valinnoille, niin Metal Hammerin sivuilla se onnistuu.
Eurythmics: Touch (1983)
Alanis Morissette: Jagged Little Pill (1995)
Roxette: It Must Have Been Love -single (1990)
The Gathering: Mandylion (1995)
Skunk Anansie: Paranoid and Sunburnt (1995)
Halestorm: The Strange Case Of… (2012)
Evergrey: A Heartless Portrait (The Orphean Testament) (2022)
Symphony X: Underworld (2015)
Sam Ryder: There’s Nothing But Space, Man! (2022)
Queen: Innuendo (1991)

Lisää luettavaa