Moon Shotin uusi single on audiomuotoinen iskuporakone apatiaa vastaan – Kuuntele Yes!

15.9.2023 11:11

Hiljattain levytyssopimuksen saksalaisen Reaper Entertainmentin kanssa solminut kotimainen rockyhtye Moon Shot on julkaissut näytteen ensi vuonna ilmestyvältä uudelta albumiltaan. Yes! on laulaja Ville Maljan sanoittama ja kitaristi Jussi Ylikosken säveltämä kappale, joka Maljan mukaan on audiomuotoinen iskuporakone apatiaa vastaan.

”Se on äänekäs kappale positiivisesta vastarinnasta, kuin muutamaan minuuttiin pakattu rauhankyyhky. Tämän häpeilemättömän rock-anthemin ytimen muodostavat klassiset ainekset, ajaton biisinkirjoitustaito ja lyriikan rohkeus kurkottaa positiivista muutosta kohti”, Malja kuvailee.

Yes! on kappale, jonka voi nostaa jalustalle ylpeydellä. Se on dynaaminen, voimakas ja puhutteleva. Sellanen kutina, että tästä biisistä irtoaa myös sitä niin sanottua live-mehua. Nähdään keikoilla!”, fiilistelee puolestaan Ylikoski.

Maljan, Ylikosken, basisti Henkka Seppälän ja rumpali Mikko Hakilan muodostama Moon Shot keikkailee loppuvuodesta ympäri Eurooppaa muun muassa The New Rosesin ja Waltarin matkassa. Yhtyeen voi ennen kiertuetta nähdä myös Tampereen Tavara-asemalla 5.10. Lost In Music -festivaalin yhteydessä.

Lisää luettavaa