Artisti: Moon Shot

Moon Shot ja Marlboro-mies – kotimaisen rockin nimimiesten uusi video julki

Tänään se nyt on julkaistu. Lapkon, Children of Bodomin ja Disco Ensemblen jäsenten muodostaman Moon Shotin esikoislevy Confession on kuultavana, ja juhlan kunniaksi tuli vielä upouusi musiikkivideokin esille. Katso Marlboro Man -eepos ylempää!

Moon Shotin videosarja päättyy – tällainen albumi on tulossa Lapkon, Bodomin ja Disco Ensemblen muusikoilta

Näin on Moon Shotin videosarja edennyt kolmanteen ja viimeiseen osaansa. Yhtyeen esikoislevy Confession julkaistaan 22. lokakuuta, ja nyt Jussi Ylikoski, Ville Malja, Henkka Seppälä ja Mikko Hakila tarjoavat pikantin analyysin siitä, millainen tuotos sieltä on tulossa. Katso ylempää!

Musiikkia, joka sopii sekä stadioneille että tuhnuisille klubeille – Moon Shotin videosarja jatkuu

Moon Shot aloitti viime viikolla videosarjan, jolla yhtye esittäytyy kansainväliselle yleisölle. Kiinnostuneita kuulijoita luulisi löytyvän, onhan kokoonpanon riveissä muusikoita niin Children of Bodomista, Lapkosta kuin Disco Ensemblestäkin. Nyt tarjolle tulee sarjan toinen osa, jolla orkesteri kertoo, millaisella ajatuksella yhtye kappaleitaan puuhaa.

Livemusiikin ja ihmisten täyttämä kaupunki – Lost In Music 2021 sanoin ja kuvin, osa 1

Viime viikon lopulla juhlittiin rajoituksista vapautuneella Tampereella Lost In Music -kaupunkifestaria onnellisissa merkeissä. Soundi teki yhteistyötä Voionmaan koulutuskeskuksen journalistilinjan opiskelijoiden kanssa. Opiskelijat levittäytyivät Tampereen klubeille ja raportoivat kokemastaan sanoin ja kuvin. Tässä tunnelmia ensimmäiseltä festaripäivältä, torstailta 7.10.