Elokuvallinen Moonsorrow-dokumentti on pian täällä – jos sinäkin kannat kortesi kekoon

Helsinkiläisorkesteri haluaa tarjota faneilleen elämyksen isolla E:llä.
17.5.2016 19:53

Moonsorrow-yhtye perustettiin vuonna 1995. Se on siis ollut toiminnassa jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

Asiaa juhlistaakseen pakanametalliorkesteri aikoo julkaista historiaansa ja uraansa perinpohjaisesti pureutuvan, Home Of The Wind: A History Of Moonsorrow -nimisen dokumentin, jossa ääneen tulevat pääsemään suuri joukko bändin tarinan kannalta olennaisia henkilöitä. Keskeisessä roolissa ovat luonnollisesti myös yhtyeen inspiraation lähteinä toimineet lokaatiot: metsät, järvet, treenikämpät ja niin edelleen. Yhtä kaikki: Moonsorrow haluaa päästää faninsa niin sanotusti iholle.

Taiteellisesti riippumaton projekti pyritään toteuttamaan ”faneilta faneille” ja vieläpä niin, että lopputulos olisi mahollisimman ”elokuvamainen”. Komeimman mahdollisen jäljen syntymisen mahdollistaakseen Moonsorrow on pannut pystyyn joukkorahoituskampanjan, jonka alkutavoitesummaksi on laskettu 14 000 euroa. Mahdolliset rahoitussummat ovat välillä 10700 euroa ja kuten tällaisen projektin luonteeseen kuuluu, mitä enemmän sijoitat, sitä enemmän ja harvinaisempaa herkkua tulet rahojesi vastineeksi tavoitteeseen päästäessä saamaan.

Tosin huomautettakoon, että jo nyt kaikki 100 euron ja sitä hintavammat herkkupaketit on hamstrattu loppuun.

Tällä hetkellä näyttääkin siltä, että Moonsorrow tulee ainakin asettamaansa minimitavoitteeseen pääsemään: 153 tukijan voimin on saatu kokoon reilut 10 000 euroa asetettua määräaikaa ollessa jäljellä vielä 25 päivää.

Niin mistä oikeastaan onkaan kysymys? Tarkasta itse ja kanna halutessasi kortesi kekoon täällä.

Videomuotoisen infopläjäyksen aiheesta voit katsoa suoraan ohesta.

Lisää luettavaa