Mötley Crüe -elokuvan ohjaaja koskettavasta ja vaikeasta sairaalakohtauksesta: ”Vihasin jokaista sekuntia”

Ohjaaja ylistää Vince Neilin tytärtä näytellyttä Kamryn Ragsdalea tämän loistosuorituksesta.

Mötley Crüe -elämäkertaelokuva The Dirt ilmestyi suoratoistopalvelu Netflixin valikoimaan 22. maaliskuuta. Suosittuun kirjaan perustuva leffa ei aristele vaikeidenkaan aiheiden edessä vaan kuvailee bändin uraa sekä Vince Neilin, Nikki Sixxin, Tommy Leen ja Mick Marsin yksityiselämässä tapahtuneita asioita suorasukaisesti.

Elokuvan vaikuttavimpiin hetkiin lukeutuu kohtaus, jossa laulaja Neilin nelivuotias Skylar-tytär makaa sairaalassa syöpään kuolemaisillaan. Ohjaaja Jeff Tremaine kertoo Ultimate Classic Rockin haastattelussa, että tuo kohtaus oli kahden lapsen isänä erityisen vaikea kuvata. Hän ylistää ja kiittää Skylaria näytellyttä Kamryn Ragsdalea loistavasta suorituksesta.

”Se oli todella tunteellinen kohtaus ja tämä lapsi suoriutui siitä uskomattomasti. Hänen kanssaan oli todella helppo työskennellä, hän vain uppoutui siihen tilanteeseen täysillä. Minä taas vihasin jokaista sekuntia, jonka jouduin viettämään sen sairaalakohtauksen parissa”, Tremaine kertoo.

Ohjaaja kuitenkin toteaa, että juuri näistä vaikeimmista ja rankimmista asioista kertominen tekee elokuvasta paljon paremman.

”Jos mietitään vaikka Trainspottingia, se vie katsojan vuoristoradalle. Rakastan sellaisia elokuvia. Mukana on paljon synkkää kamaa, mutta myös hauskoja ja kaikkea siltä väliltä. Halusin tästä elokuvasta sellaisen. Hyvää ja huonoa, hauskuutta ja kauhua.”