Mötley Crüe -rumpalin ja Pamela Andersonin seksivideoskandaalista tv-sarja – ensimmäiset kuvat julki

9.5.2021 19:37

1990-luvun epäilemättä suurimmasta seksivideoskandaalista työstetään tv-sarjaa Hululle. Pam & Tommy -nimisessä tarinassa käydään läpi Mötley Crüe -rumpali Tommy Leen ja malli-näyttelijä Pamela Andersonin suhdetta ja tapahtumia internetiin päätyneen intiimin videonauhan ympärillä.

Leetä esittää The Falcon and the Winter Soldier -sarjasta ja Avengers-elokuvista tuttu Sebastian Stan ja Andersonin saappaisiin astuu Yesterday-elokuvassa ja Downtown Abbey -sarjassa kunnostautunut Lily James. Ensimmäiset kuvat tähdistä rooliasuissaan/-habituksissaan ovat nähtävissä jutun lopussa.

Stanin ja Jamesin lisäksi sarjan näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Andrew Dice ClayNick OffermanTaylor Schilling sekä Seth Rogen, joka toimii myös yhtenä sarjan tuottajista.

Ohjaajan pallilla istuu puolestaan I, Tonyan ja Cruellan kuvaukset luotsannut Craig Gillespie.

”Komediallinen minisarja kertoo tositarinan kaikkien aikojen ensimmäisen viraalivideon takaa”, minisarjaa kuvaillaan.

Leen ja Andersonin intiimejä puuhia sisältävä videonauha varastettiin vuonna 1995 ja julkaistiin pian internetissä. Anderson haastoi myöhemmin videota levittäneen Internet Entertainment Groupin oikeuteen. Pariskunta sopi lopulta asian yhtiön kanssa ja videon myyntiä jatkettiin ihan luvan kanssa.

Lisää luettavaa