Mötley Crüen entinen laulaja John Corabi ei arvostanut The Dirt -elokuvaa: ”Se oli loukkaus”

Boston Schulz / Shutterstock / AOP

Mötley Crüen tarinan (melko laajoin siveltimenvedoin) kertova The Dirt -elokuva (2019) osoittautui yllättävänkin suureksi menestykseksi, mutta yksi ei teoksesta ollut järin mielissään. Vince Neilin tilalle yhtyeen laulajaksi kiinnitetty John Corabi kertoo tuoreessa Metal Summitin videohaastattelussa, että hän otti itseensä siitä, missä valossa hänet esitettiin. Haastattelusta uutisoi myös Blabbermouth.

Corabin aikakausi ei tunnetusti ollut mikään kaupallinen menestys, kun musiikkitrendit vaihtuivat ja tukkarock muuttui eilispäivän jutuksi. Tätä ei elokuvassa juuri kaunisteltu.

”Se elokuvan tulkinta oli ihan säälittävä. Sen perusteella olin vain vihainen, kun bändi käveli keikalle ehkä kahdeksan ihmisen eteen. Ei tilanne ollut ikinä niin huono, vaikka lipunmyynti olikin mitä oli. Otin sen esitystavan tavallaan kehuksi puettuna loukkauksena. Tai ei edes kehuksi puettuna, se oli ihan pelkkä loukkaus”, Corabi sanoo.

Laulajan mielestä olisi ollut parempi, jos hänet olisi feidattu elokuvasta kokonaan lopulliseen versioon päätyneen esityksen sijaan. Elokuvassa häntä näytteli Ten Second Songs -videoklipeistään tunnetu Anthony Vincent Valbiro.

”Olin siinä elokuvassa ehkä 20 sekunnin ajan. Olisivat voineet mieluummin ottaa nekin 20 sekuntia pois ja hypätä aiheen yli kokonaan.”