Mötley Crüen henkilökemiat hämmästyttävät – jäsenet eivät edes hyvästelleet toisiaan viimeisen keikan jälkeen

Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee vaihtoi muutaman sanasen Rolling Stonen toimittajan kanssa elokuvateattereihin tulevasta konserttitaltioinnista. Yhtye soitti jäähyväiskiertueensa vihoviimeiset keikat Los Angelesissa vuodenvaihteessa, ja 14. kesäkuuta yhden ainoan kerran esitettävä livetallenne on kasattu näiden keikkojen annista. Ei ole tiedossa, tuleeko live Suomen elokuvateattereihin nähtäväksi.

Pitkäikäisen glam rock -ryhmän viimeiset hetket eivät olleet todellakaan mitään veljellisyyden riemujuhlaa. Kun toimittaja kysyy Mötley-rumpalilta, oliko yhtyeellä mitään erityistä lavallenousurituaalia viimeisen konsertin kohdalla, Tommy Lee kuittaa, että ei – yhtye vain meni lavalle ja antoi palaa.

Toimittaja tarttui tähän ja kysyi, eikö bändillä todella ollut mitään erityisempää yhteishenkeä viimeisellä keikalla. Aihe sai Tommynkin mietteliääksi.

”Onhan se vähän outoa. Olemme outo bändi”, rumpali pohti.

”Vielä oudompaa oli, kun meillä oli suuret juhlat backstagella uudenvuodenaattona, enkä minä edes nähnyt bändin muita tyyppejä siellä. Emme edes hyvästelleet toisiamme. Helvetin outoa. Siis mitä vittua?”

Tommy Lee kertoo, ettei ole ollut viimeisten keikkojen jälkeen missään yhteydessä Nikki Sixxiin tai Vince Neiliin. Kitaristi Mick Marsin kanssa hän kertoo olevansa useinkin tekemisissä.

”Muistaakseni Nikki lopetti seuraamiseni Twitterissä tyyliin viimeistä keikkaa seuraavana päivänä. Olin että ok, mikäs siinä.”

Kaiken kaikkiaan rumpali kuitenkin kertoo muistelevansa Mötley-vuosia hyvällä. Mitään pahoja fiiliksiä ei jäänyt, hän kertoo.

”Minusta on vain hienoa, että sain olla osa jotain, jolla oli niin suuri vaikutus niin monen ihmisen elämään sekä musiikillisesti että elämäntyylinä. Se on aika järjetöntä, ja olen onnellinen, että päätimme lopettaa bändin tyylillä emmekä vetäneet sitä mutaan kuten niin monet kollegamme ovat tehneet”, Tommy Lee sanoo.