Mötley Crüen kanssa rundanneen Warrantin kitaristi muistelee pukuhuoneen tuhoamisen seurauksia – tarinaan liittyy lautasellinen ulostetta

18.4.2021 20:09

1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa suosiota niittäneen Warrantin kitaristi Joey Allen muisteli menneitä hiljattaisessa The Chuck Shute -podcastin haastattelussa.

Erään tarinan mukaan Heaven-singlensä menestyksestä innostunut Warrant olisi hajottanut pukuhuoneensa ollessaan kiertueella Mötley Crüen kanssa, ja Crüe-rumpali Tommy Lee olisi palkinnut sekoilun lautasellisella ulostetta. Allenilta tiedusteltiinkiin nyt, pitääkö legenda paikkansa.

”Se on 100 prosenttisen totta”, Allen vahvistaa. ”Kun olimme kiertueella, olimme liekeissä. Olimme kyllä rundanneet. Ensimmäisen levyn jälkeen soitimme jotain yli 280 keikkaa. Erikillä [Turner] on tarkka luku. Hän pitää kirjaa noista jutuista, mutta olimme siis rundilla Crüen kanssa. Meillä oli todella hauskaa. He olivat silloin vielä raittiita. He eivät alkaneet lipsua ennen kuin vasta kiertueen lopulla.”

”Palataanpa paskalautaseen”, Allen jatkaa. ”Sitä on tien päällä ja ikävöi kotiin. Olet krapulassa tai jotain ja päädyimme lopulta tuhoamaan keikkapaikkamme pukuhuoneen. Siitä tuli melkoinen siivo. Emme polttaneet mitään. Emme rikkoneet mitään. Tai saatoimme hajottaa jotain, mutta ei ikkunoita tai mitään vastaavaa. Ehkä jotain huonekaluja. Seuraavan päivänä menimme pukuhuoneeseemme ja se oli tyhjä — ei huonekaluja, ei tarjoiluja, pyyhkeitä, ei mitään — vain neljä seinää. Viiden minuutin päästä kuulemme kuinka oveen koputetaan. Se oli Tommy ja hänellä oli mukanaan lautanen täynnä paskaa. ’Kuulin ettei teillä ole tänään mitään tarjoiluja, joten ajattelin tuoda tämän’, hän sanoi. Joku oli varmaankin saanut maksaa… huoneen siivoaminen kustansi ehkä tonnin tai jotain. He saattoivat joutua kustantamaan sen, mutta olen varma, että he ottivat summan sen meiltä takaisin. Se oli vain heidän tapansa sanoa, että ’Pitäkää homma hanskassa tai päädytte mieron tielle.'”

Lisää luettavaa