Muistatko, kun David Bowie ja Peter Frampton etsivät kaljaa Madridissa? – Tässä huvittava arkistovideo 30 vuoden takaa

"What we REALLY need... is a beer!"

Otetaas tähän väliin pieni videomuotoinen kevennys, jonka MTV News on kaivanut arkistoistaan ja ystävällisesti julkaissut sen Youtube-tilillään meidän iloksemme.

Vuonna 1987 David Bowie julkaisi Never Let Me Down -albumin, jonka tiimoilta tehtiin myös teatraalinen Glass Spider -kiertue, joka alkoi toukokuussa ja päättyi marraskuussa. Kiertue oli tuotannoltaan Bowien suurimpia ja laulaja esiintyi sen aikana monissa maissa ensimmäistä kertaa urallaan. Yksi näistä maista oli Espanja: kiertueeseen kuului pressishow pienessä, parin sadan hengen klubissa Madridissa maaliskuussa sekä varsinaisen kiertueen konsertit Madridissa ja Barcelonassa myöhemmin kesäkuussa.

MTV Newsin kuvaamalla pätkällä Bowie ja tämän taustabändissä soittanut kitaristi Peter Frampton kulkevat pitkin Madridin katuja tavoitteenaan löytää jostain olutta. Matkan varrella törmätään nimikirjoituksia pyytäviin faneihin, Frampton ajetaan ulos parturista, Bowie esittelee roskalavalta löytyviä ”taide-esineitä” ja kaikkea muuta hassuttelua.