Musen uuden albumin tiedot julki – samalla yhtye tarjoilee lisänäytettä levyn musiikillisesta suunnasta uudella singlelohkaisulla

17.3.2022 20:47

Musen ystävät, iloitkaa! Yhtye julkaisee Will of the People -nimisen albumin 26. elokuuta.

Samalla orkesteri julkaisee levyltä lohkaistun, järjestyksessään toisen singlepominnan nimeltään Compliance, joka soi edeltäjäänsä Wont’ Stand Downia (kuuntele tästä) kevyemmin ja elektronisemmin.

Kappale on saanut kylkeensä myös Jeremi Durandin ohjaaman, Puolassa kuvatun videon, joka on saanut inspiraationsa Looper-elokuvasta.

”Will of the People luotiin Los Angelesissa ja Lontoossa, ja se on saanut inspiraationsa maailmalla lisääntyneestä epävarmuudesta ja epävakaudesta”, laulaja-kitaristi Matt Bellamy toteaa tiedotteessa. ”Pandemia, Euroopassa käydyt uudet sodat, massiiviset mielenosoitukset ja mellakat, kansannousuyritys, läntisen demokratian horjunta, kasvava autoritaarisuus, maastopalot ja luonnonkatastrofit sekä maailmanjärjestyksen horjunta vaikuttivat kaikki Will of the Peopleen. Tämä on ollut huolestuttavaa ja pelottavaa aikaa meille kaikille läntisessä imperiumissa ja meidät jo kauan suojiinsa sulkeneessa ympäristömme, ja molemmat ovat nyt aidosti uhattuina. Tämä albumi kertoo henkilökohtaisesta luovinnasta noiden pelkojen läpi, sekä valmistautumisesta siihen, mitä on luvassa seuraavaksi.”

Will of the People seuraa vuonna 2018 julkaistua Simulation Theoryä.

Katso Compliance-video alta.

Will of the People:

01 Will of the People
02 Compliance
03 Liberation
04 Won’t Stand Down
05 Ghosts (How Can I Move On)
06 You Make Me Feel Like It’s Halloween
07 Kill or Be Killed
08 Verona
09 Euphoria
10 We Are Fucking Fucked

Lisää luettavaa