Artisti: Muse

Viraali-ilmiöksi noussut kuva Bernie Sandersista löysi tiensä myös ikonisten levyjen kansiin – Katso hauskat muokkaukset

Kuva yhdysvaltalaispoliitikko Bernie Sandersista värjöttelemässä presidentti Joe Bidenin virkaanastujaisissa levisi nopeasti viraali-ilmiöksi. Eikä mennyt aikaakaan, kun Sanders-meemi löysi tiensä myös klassikkoalbumien kansitaiteisiin ja Instagramiin on ilmaantunut useampia tilejä, jotka ovat vihkiytyneet nimenomaan tähän aiheeseen.

Musen Matt Bellamy tarttui valtavaan urakkaan: uusi versio Bridge Over Troubled Waterista julki

No huh, tässäpä haastetta kerrakseen kenelle tahansa laulajalle. Simon & Garfunkelin Bridge Over Troubled Water on kappaleena sen mittaluokan kolossi, että vaatii tietynlaista pokkaa levyttää siitä uutta versiota. Konserteissahan laulua kuullaan tämän tästä, mutta Art Garfunkelin tulkitsema alkuperäinen levytys on niin eheä, että uudet taltioinnit joutuvat suorastaan epäreilun vertailun kohteeksi. Vähän sama kuin yrittäisi äänittää coveria Queenin Bohemian Rhapsodysta. Ei ihme, että kappaletta ovat coveroineet näkyvimmin Elviksen, Aretha Franklinin ja Johnny…

Musen Matt Bellamy ja Blurin Graham Coxon iskivät kyntensä 1960-luvun rockhittiin – kuuntele

Matt Bellamy ja Graham Coxon seikkailevat vaihteeksi cover-osastolla. Bellamyn, Coxonin, Jamie Davisin, The Zutonsin Miles Kanen ja The Last Shadow Puppetsin Sean Paynen muodostama The Jaded Hearts Club äänitti oman tulkintansa The Human Beinzin vuonna 1968 julkaisemasta Nobody but Me -renkutuksesta, joka nousi aikanaan Billboardin pop-singlelistan kahdeksanneksi. Muita hittejä ei yhtyeelle sitten siunaantunutkaan.

Infoa Muse-keikan järjestelyistä: soittoajat selvillä, ota nämä asiat huomioon konsertin yhteydessä

Live Nation julkaisi tuttuun tapaansa informaatiota tulevan Muse-keikan käytännön asioista. Mikäli siis olet 18. kesäkuuta matkalla Helsingin Suvilahteen, tarkasta tästä, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, jotta ilta sujuisi mahdollisimman jouhevasti.