Muutoksia Amaranthen rivistössä – pitkäaikainen laulaja jättää yhtyeen

Rex Features/Amy Harris/Shutterstock/All Over Press

Ahkerasti Suomessakin vierailevan Amaranthen pitkäaikainen laulaja Henrik ”GG6” Englund Wilhelmsson ilmoittaa poistuvansa ruotsalaisyhtyeen vahvuudesta.

Asia käy ilmi yhtyeen sosiaalisessa mediassa julkaisemasta päivityksestä.

”Valitettavasti joudun kertomaan teille surullisia uutisia! En ole enää osa Amaranthea”, Wilhelmsson tiedottaa. ”Vietin kaksi vuotta koronan takia kotona ja jokin vain iski tajuntaani. Rakastin olla kotona perheeni kanssa ja aloin unelmoida tekeväni jotain muuta. Jotain tärkeämpää ja jotain, jonka parissa en viettäisi aikaa pois lasteni luota. Useiden eri syiden takia aloin hiljalleen nauttia vähemmän elämästä tien päällä Amaranthen kanssa. Siitä tuli enemmän työtä, jota tein itseni pakottamana. Toisin kuin aiemmin, jolloin minulla oli todella hauskaa kaiken aikaa!”

”Haluan kiittää fanejani tuesta kaikkien näiden vuosien aikana ja lupaan palata killereiden ’GG6’-juttujen kanssa tulevaisuudessa sopivan mielialan ja luovuuden löydettyä tiensä takaisin!”

”Kunnioitamme Henrikin päätöstä täysin ja toivomme hänelle kaikkea hyvää tuleviin koitoksiin”, Amaranthe kommentoi. ”Henrik on yksi maailman kärkimurisijoista, kuten kaikki hänet livenä nähneet tietävät, emmekä malta odottaa mitä hän keksii seuraavaksi!”

Lisäksi yhtye kertoo, että kesän keikoilla tullaan näkemään kaksi erikoisvierailijaa.

After 9 years and four albums together, Henrik "GG6" Englund Wilhelmson has now chosen to end his journey with…

Julkaissut Amaranthe Keskiviikkona 8. kesäkuuta 2022