Muutoksia Suomen keikkamyyntitoimintaan: Fullsteam Agency ostaa Rähinä Liven liiketoiminnan

Elastinen.

Soundia muistettiin tiedotteella, jossa kerrotaan huomionarvoisesta peliliikkeestä Suomen tapahtumamyyntikartalla: ohjelmatoimisto sekä konsertti- ja festivaalijärjestäjä Fullsteam Agency on ostanut Rähinä Liven liiketoiminnan.

Kauppojen myötä Rähinä Liven keikkamyyjät Mika Sorola ja Sami Siilin siirtyvät töihin Fullsteamille 1.6.2017 alkaen.

Levy-yhtiö Rähinä Records ja Mika Sorola perustivat ohjelmatoimisto Rähinä Liven vuonna 2011. Uuden yrityksen toimitusjohtajaksi nimettiin Mika Sorola, ja Rähinä Liven tavoitteena on ollut paitsi myydä keikkoja ympäri Suomen myös laajentaa toimintaa hiphopin ulkopuolelle. Vuonna 2016 yhtiön noin 600 keikasta muodostui 3,2 miljoonan euron liikevaihto.

Rähinä Liven artisteja ovat muun muassa Elastinen, Robin, Kasmir, Krista Siegfrieds, Uniikki, Brädi, Spekti, Diandra, LEO, MMSP, Nelli Matula, Fintelligens ja Iso H. Osapuolet ovat tehneet aikaisemminkin yhteistyötä esimerkiksi Ela Show- ja Profeetat -areenakonserttien myötä.

”Fullsteamin ja Rähinä Liven liiketoimintakauppa on loistava tilaisuus meidän edustamillemme artisteille sekä huippumyyjille Mika Sorolalle ja Sami Siilinille. Tämä tulee mahdollistamaan tulevalle Rähinä Recordsin 20-vuotisjuhlavuodelle yllätyksellisiä tuotantoja, vuodesta 2018 tulee todella huikea!” Rähinä Recordsin toimitusjohtaja Essi Kivitie kertoo tiedotteessa.

Fullsteam Agency on helsinkiläinen ohjelmatoimisto, joka tuo vuosittain Suomeen runsaat 200 ulkomaista artistia, edustaa kymmeniä kotimaisia bändejä sekä järjestää konsertteja ja festivaaleja. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli 15,7 miljoonaa euroa.

Fullsteam viettää parhaillaan 15-vuotisjuhliaan. Soundi onnittelee teini-ikäistä!