Muutoksia thrash metal -suuruus Testamentin riveissä – pitkäaikainen rumpali jätti pestinsä

21.1.2022 22:02

Kalifornialaisen thrash metal -jätti Testamentin ja yhtyeessä jo vuosikymmenen ajan vaikuttaneen rumpali Gene Hoglanin tiet ovat eronneet.

”Olemme ensinnäkin enemmän kuin kiitollisia siitä, että saimme pitää Gene Hoglanin rumpujakkarallamme kymmenen vuoden, useiden levyjen ja lukemattomien keikkojen ajan”, yhtye kirjoittaa lausunnossaan. ”Valitettavasti veljemme Genen omat kiertueet ja sooloponnistelut vuoden 2022 osalta aiheuttivat ylitsepääsemättömiä aikatauluongelmia Testamentin jo kaksi vuotta pandemian takia siirrettyjen keikkojen kanssa.”

Testament kertoo, että sen sijaan että yhtye siirtäisi jälleen keikkojaan tai Hoglan omiaan, osapuolet päättivät kaikessa yhteisymmärryksessä jatkaa omilla tahoillaan. ”Ymmärrämme, että tämä ilmoitus tulee aiheuttamaan pettymyksen, mutta olkaa huoleti: tähän ei liity draamaa, välillämme on pelkästään parhaita mahdollisia viboja.”

Yhtye myös kiittää Hoglania menneistä vuosista ja toivottaa tälle onnea tuleviin koitoksiin.

Myös Hoglan kommentoi eroa omassa lausunnossaan.

”Toivon Chuckille, Ericille, Alexille ja Stevie D:lle mitä parhainta onnea kun he jatkavat murskaamista totuttuun tapaansa”, Hoglan toteaa. ”Siirryn uuteen ja innostavaan vaiheeseen urallani vapaana agenttina, ja otan vastaan kaiken mitä se tuo tullessaan.”

”Kiitos mahtavasta yhteisestä matkasta, herrat”, mies päättää.

Lisää luettavaa