Muutos Punk in Drublic -tapahtuman ohjelmistoon: Face to Face pois kattauksesta, Ignite tilalle

16.2.2022 10:37

Punk in Drublic -tapahtuman järjestäjät ilmoittavat, että punkjuhlan tarjontaan tuli muutos. Alun perin festarikiertueen matkassa oli tarkoitus kiertää eteläkalifornialainen Face to Face, mutta joidenkin tarkemmin määrittelemättömien syiden vuoksi orkesteri joutuu jättäytymään pois rundilta. ”Olemme odottaneet Eurooppaan pääsyä aina vuodesta 2020 alkaen, mutta jatkuvasti muuttuvan livemusiikin toimintaympäristön vuoksi kiertue ei ole meille nyt mahdollinen”, yhtye muotoilee tiedotteessa.

Huonojen uutisten vastapainoksi kerrottakoon, että Face to Facen korvaa erittäin vahva yhtye: hardcorebändi Ignite, joka julkaisee tänä vuonna myös seitsemännen levynsä. Suomalaisyleisö pääsee nyt myös tarkastamaan orkesterin uuden laulajan livekunnon, kun pitkäaikainen solisti Zoli Téglás jätty yhtyeen viime vuonna ja Eli Santana astui tilalle.

Turun Linnanpuistossa 8.6. järjestettävään Punk in Drubliciin on tarjolla vielä vähän lippuja Tiketissä, Ticketmasterissa ja Lippupisteessä. Pääsylippujen hinnat kulkevat 69 euron tienoilla. Tapahtuman muita esiintyjiä ovat ainakin NOFX, Me First and the Gimme Gimmes, Anal Thunder, Talco ja The Bombpops.

Lisää luettavaa