IS: Kansainvälinen jalkinefirma saattoi napata logonsa suoraan helsinkiläiseltä rockyhtyeeltä

Kyllähän näistä melkoisesti samankaltaisuutta löytyy...
8.10.2017 20:50

Ilta-Sanomat uutisoi kansainvälisen kenkäyhtiö Rock Roosterin ja helsinkiläisen, samaa nimeä kantavan 1970- ja 80-lukujen rock-klassikoita coveroivan yhtyeen jakavan nimen lisäksi myös logonsa. Koska puhtaan sattuman mahdollisuus näinkin selkeässä tapauksessa on melkoisen pieni, nousee yksi kysymys ylitse muiden: kumpi ehti ensin? Yhtyeen kitaristi  Pekka ”More” Karvosen mukaan rokkareiden logo on selvästi vanhempaa perua, miehen suunniteltua sen yhtyetoverinsa Jari Tykkyläisen kanssa jo vuosikymmenen alkupuolella.

– Logo tehtiin 2011, kun bändi starttasi. Meidän logo on vieläpä Jarin käsin piirtämä, mies kommentoi ja toteaa kenkäyhtiön saaneen tuotemerkkilleen lainvoiman vasta tämän vuoden alussa, Karvonen sanoo Ilta-Sanomille.

– Ainahan ideat pöllitään ja säästetään kuluissa.

Vaikka aineksia moiseen vaikuttaisikin löytyvän, orkesteri ei ole kuitenkaan aikeissa laittaa asiasta oikeusjuttua vireille. Täysin olankohautuksella yhtye ei kuitenkaan ole asiaa sivuuttamassa, vaan aikoo olla jalkinevalmistajaan vielä asian tiimoilta yhteydessä.

Juttu on luettavissa kokonaisuudessaan Ilta-Sanomien verkkosivuilla.

Alla vielä molemmat logot vertailtaviksi.

EDIT: Otsikkoa ja artikkelia päivitetty kauttaaltaan 9.10.

Lisää luettavaa