Ne Luumäet saa oman boksin ja tekee jäähyväiskeikat

7.11.2012 12:21

Ne Luumäet -yhtyeen kaikki kolmen soinnut ramopunkbiisit julkaistaan boksina. 30.11. julkastava neljän cd:n Hälyä ja pölyä -boksi pitää sisällään kaikki yhtyeen albumit remasteroituina, sekä läjäpäin b-puolia ja harvinaisuuksia. Yhteensä laatikosta löytyy 141 biisiä. Mukana tulee myös 32-sivuinen booklet.

Samaan syssyyn Ne Luumäet palaa myös kolmelle jäähyväiskeikalle.

Getout Tour a.k.a. T. Klubi Tour laskee neljään näillä paikkakunnilla:
1.12.2012 Tavastia, Helsinki (loppuunmyyty)
28.12.2012 Turun Klubi
29.12.2012 Tampereen Klubi

Vuonna 1985 perustettu Ne Luumäet tuli tunnetuksi nokkelista The Ramones -käännöksistään. Sam pani kai jotain juomaani (Somebody Put Something In My Drink), Siinä on punk Kari (Sheena Is A Punk Rocker), Lumiukko Bop (Blitzkrieg Bop) ja niin edelleen. Myöhemmin Ne Luumäet teki myös omia, tosin vahvasti The Ramones -vaikutteisia, biisejä.

Ne Luumäet lopetti aktiiviuransa vuonna 1993, jonka jälkeen Heko on puuhannut pääasiassa Rehtorit-yhtyeessä ja Joey ja Kaide ovat tehneet musiikkia Joey Luumäki & Tappajatomaatit -bändissä. Sittemmin Ne Luumäet on tehnyt silloin tällöin irtokeikkoja, mutta nyt bändi painottaa että Tampereen keikka jää yhtyeen viimeiseksi.

Ensi keskiviikkona ilmestyvässä Soundissa 11/2012 Joey ja Heko Luumäki muistelevat suosionsa vuosia ja uhoavat olevansa kovassa iskussa myös paluukeikoillaan: ”Me ollaan Suomen kovin bändi ja me halutaan olla sitä myös viimeisillä keikoilla!” Joey vakuuttaa.

 

 

 

Lisää luettavaa