Neljä Baritonia teki yllätysesiintymisen Ismo Alangon synttäribileissä Tavastialla – Videokuvaa katsottavissa

Neljä Baritonia vasemmalta oikealle: Ilkka Alanko, A.W. Yrjänä, Kalle Ahola, Ismo Alanko.
Juha Metso / All Over Press

Myös Sössölandian Kultakurkut esiintyi Alangon synttäribileissä.

Ismo Alanko aloitti 40-vuotista uraansa juhlistavan konserttisarjan Helsingin Tavastialla kuluvan viikon keskiviikkona. Eilen torstaina (11.11.) Tavastialla juhlistettiin – tosin päivän etuajassa – Alangon syntymäpäivää ja lavalla nähtiin sen tiimoilta myös yllätysesiintyjiä.

Yksi isoista yllätyksistä oli Neljän Baritonin, eli Ismo Alangon, CMX:n A.W. Yrjänän, Neljän Ruusun Ilkka Alangon sekä Don Huonojen Kalle Aholan muodostaman kvartetin jälleennäkeminen. Nelikko esitti ainoan levytyksensä eli Ismon kynäilemän, vuonna 1997 singlenä julkaistun Pop-musiikkia kappaleen. Alempaa voit katsoa yleisöstä kuvattua videopätkää kyseisestä esityksestä.

Lavalle nousi myös Sössölandian Kultakurkut eli Alangon veljesten ja  Kosmonauts-solisti Jari ”Cyde” Hyttisen lauluyhtye, joka esitti Jaakko Teppon kappaleen Pilkillä. Myös tämä esitys tallentui videolle, jonka pariin pääset myös tuosta alta.

Alangon Neljäkymmentä laulujen vuotta -konserttisarja jatkuu tänään (12.11.) ja lauantaina 13.11. Pulu-albumia juhlistavilla keikoilla. Kuten kaikki muutkin konserttisarjan esitykset, myös nämä keikat ovat jo loppuunmyytyjä.