Neljäs Mitäs Mitäs Mitäs -festivaali on jo aivan ovella – Kurkistetaanpa, mitä kaikkea Urjalassa tuolloin tapahtuu

Kaksipäiväiseksi laajentunut Mitäs Mitäs Mitäs järjestetään Nuutajärvellä 3.-4. elokuuta.
26.7.2018 14:25

Loppukesän kiinnostavimpiin tapahtumiin lukeutuva vaihtoehtotaiteiden erikoisjuhla Mitäs Mitäs Mitäs järjestetään taas elokuun alussa. Tänä vuonna kaksipäiväiseksi laajentunut festivaali järjestetään jo neljättä kertaa.

Ennakkoluuloton kesäfestivaali pidetään Urjalan Nuutajärven taianomaisissa maisemissa ja sen ohjelmistoon kuuluu musiikin lisäksi muun muassa lavarunoutta, tanssia, sirkusta, lyhytelokuvia, lasinpuhallusta ja taidepenkki. Myös kävijät pääsevät tekemään taidetta ja esiintymään kaikille avoimella Roskalavalla.

Festareilla esiintyvät muun muassa Suomen suosituimmat freelance-muusikot Rotsi&Jyrä, letkeä Kaveri Special, ”Suomen First Aid Kit” MeriTuuli ja supersvengaava Kaita Isäri Seppälä, jossa vaikuttaa muusikoita muun muassa Lopunajan miehestä, Rubikista ja PMMP:stä.

Kansainvälisiä artistejakin nähdään: latvialainen muusikko ja performanssitaiteilija Elizabete Balčus soittaa neopsykedeelistä ja yllätyksellistä unelmointipoppia hyödyntäen esimerkiksi syntikoilla soitettuja hedelmiä ja vihanneksia, Beddari (NO) on energinen folkrock-bändi, joka esittää musiikkiaan Pohjois-Norjan murteella ja lauantai-iltana Dj Crnorizec Hrabar (MT/SI) soittaa yhteisen psytrance-setin suomalaisen Mikko M.:n kanssa.

Lisää tietoa löytyy verkkosivuilta sekä Facebookista. Yhden päivän lippu kustantaa 25€, kahden päivän 40€.

Lisää luettavaa