Neøv sadetunnelmissa – videon ensi-ilta Soundin netissä!

Kuopiolainen indiepop -yhtye Neøv julkaisi tänään toisen singlen ensi vuonna ilmestyvältä albumiltaan. The Rain People -kappaleen musiikkivideon on ohjannut The New Tigers -yhtyeessä vaikuttava Appu Jasu. Video on kuvattu yhtyeen kotiseudulla Kuopiossa kesällä 2014.

− Biisi kertoo tytöstä ja sellaisesta yhteydestä, kun ei tarvitse sanoa mitään. Kun on sanomattakin mahdollista tietää, että näkee esimerkiksi sateen samalla tavalla jonkun kanssa, tiivistää yhtyeen biisintekijä, laulaja ja kitaristi Anssi Neuvonen.

Neøv-yhtyeessä vaikuttavat veljekset Anssi ja Samuli Neuvonen ovat musisoineet yhdessä lapsuudesta asti. Bändi julkaisi debyyttialbuminsa Orange Morning vuonna 2013. Oman yhtyeensä ohella yhtyeen jäseniä on nähty myös edesmenneen Rubikin ja Virta-yhtyeen riveissä. Neøv pyörittää kotikaupungissaan Kuopiossa Gramofon Fest -festivaalia ja klubia.

Bändi on keikkaillut Suomessa muun muassa yhdessä Disco Ensemblen kanssa ja syksyllä kokoonpano suuntaa keikoille muun muassa Saksaan ja Iso-Britanniaan.

Yhtyeen toinen albumi Dominique julkaistaan alkuvuodesta 2015.

Neøv keikoilla lähitulevaisuudessa:

20.9. Reeperbahn Festival, Hampuri

25.9. The Lexington, Lontoo (+ Cancer, Aurora Aksnes) 

16.10. Lost In Music, Tampere

(Kuva: Appu Jasu)