Neroutta vai sulaa hulluutta? Kitaristi sovitti koko ensimmäisen Taru sormusten herrasta -elokuvan musiikit metallisinfoniaksi

Nyt on kyllä nähty kiitettävästi vaivaa tähän projektiin. Bradley Hall -niminen brittikitaristi julkaisi Youtube-kanavallaan komeat kolme tuntia ja 20 minuuttia pitkän videon, jolla mies soittaa läpi koko Sormukset ritarit -elokuvan soundtrackin läpi heavy metal -sovituksena. Eikä nyt puhuta siis vain sellaisesta, että mies vinguttaisi sähkökitaralla melodioita, vaan Howard Shoren sävellykset on todella muutettu metallimusiikiksi aina blastbeateja myöten. Melkoista!

”Toivoin, että joku tekisi näistä elokuvista metallisemmat versiot, mutta valitettavasti niin ei koskaan tapahtunut. Niinpä kuukausien mittaiseksi venähtänyt pandemia-ajan tylsistyminen, turhautuminen ja hulluus kulminoitui siihen, että ryhdyin toimeen itse”, Hall kertoo videonsa kuvailukentässä. Koronapandemia on todellakin sitten poikinut varsin merkillisiä älynväläyksiä. Mutta hattu päästä tälle, arvostettavaa toimintaa. Kuuntele alta: