Nettietsivät uskovat selvittäneensä Slipknotin uuden rumpalin sekä toisen mysteerijäsenen henkilöllisyydet

23.4.2024 21:47

Slipknot ei ole julkistanut vielä seuraajaa viime vuoden lopulla potkut saaneelle rumpali Jay Weinbergille. Nyt uuden kannuttajan henkilöllisyys on kuitenkin saattanut paljastua, kiitos Redditin.

Reddit-käyttäjä tmt1983 on nimittäin tutkinut Slipknotin You can’t kill me -verkkosivuston lähdekoodia ja löytänyt sieltä bändin jäsenten mukaan nimettyjä kuvatiedostoja. Niistä yksi, eloy.jpg, kiinnittää välittömästi huomion. Yhtyeessä ei tällä hetkellä vaikuta Eloy-nimistä jäsentä, mutta patteriston on huhuissa soviteltu jo jonkin aikaa entistä Sepultura-rumpali Eloy Casagrandea. Hmm.

Kuvien joukosta löytyy myös jeff.jpg. Eipä bändissä soita tällä haavaa virallisesti Jeffiäkään, mutta perkussionisti Shawn “Clown” Crahanin Dirty Little Rabbits -sivuprojektissa musisoi sattumalta miekkonen nimeltään Jeff Karnowski. Hmm.

Painotetaan nyt kuitenkin, että mitään ei ole vielä kirkossa kuulutettu. Slipknot nousee lavalle seuraavan kerran 25. huhtikuuta, joten ehkäpä mysteerit alkavat tässä pikkuhiljaa selvitä.

Lisää luettavaa