Nettihuhut ehdottavat Jason Newstediä uudeksi basistiksi Megadethiin – Newstedin vaimo kommentoi

31.5.2021 08:43

Megadethin ympärillä on kuohunut viime aikoina voimakkaasti, kun yhtyeen alkuperäinen basisti David Ellefson sai lähtöpassit epämääräisten naisseikkailujensa vuoksi. Ellefson oli ilmeisesti harjoittanut intiimiä viestinvaihtoa nuoren naisfanin kanssa, ja heräsi epäilyksiä, oliko kuvio alkanut kehkeytyä jo fanin ollessa alaikäinen. Kumpikin osapuoli on kieltänyt tällaiset epäilyt.

Dave Mustaine veti tilanteesta kuitenkin sellaiset johtopäätökset, että Megadethissä on nyt basistin paikka auki. Ja kukapa olisi nettihuhuilijoiden mielestä sopivampi kaveri tähän kuin Jason Newsted, jolla on jo runsaasti kokemusta vastaavista tilanteista? Kiinnitettiinhän mies aikanaan Metallicaan Cliff Burtonin korvaajaksi, ja olisi jotenkin sopivaa, että mies palaisi parrasvaloihin Metallican vanhan kilpakumppanin riveissä.

Huhut kiihtyivät sille asteelle, että Newstedin vaimo katsoi parhaaksi kommentoida asiaa Instagramissa. Turha toivo, Nicole Newsted ilmoittaa.

”Hei tyypit! Pari asiaa. Ensinnäkin Jason ei ole liittymässä Megadethiin, rauhaa heille”, Nicole kirjoittaa.

”Toiseksi Jasonilla ei ole omia sosiaalisen median tilejä. Jos saat viestejä joltain tililtä, joka esiintyy Jason Newstedin nimissä, se ei ole oikea Jason, joten jatka vain omalla vastuullasi.”

Eli sen pituinen se! Lue Nicolen alkuperäinen viesti alempaa:

Lisää luettavaa