Nickelback-nokkamies on kyllästynyt pilkkaan – varoittaa toimittajia: ”Tästä päivästä lähtien haastattelu päättyy siihen paikkaan”

11.9.2023 21:16

Harvassa ovat yhtyeet, jotka ovat koko uransa saaneet niskaansa yhtä paljon kuraa kuin kanadalainen Nickelback. Yhtyeen vihaamista tai sen kustannuksella pilailua saattoi takavuosina pitää jonkinlaisena netin kollektiivisena kansallisurheiluna. Toki viime aikoina tämä trendi on ollut laantumaan päin.

Uusi dokumentti Hate to Love: Nickelback sai juuri ensi-iltansa Toronton elokuvajuhlat ja Nickelback-pomo Chad Kroegerin mukaan se laittaa vitsailulle viimein pisteen.

”Jos joku hieroisi samaa juttua naamaasi joka ikinen päivä ja sanoisi: ’Koko maailma vihaa sinua. Mitäs siihen sanot?’ Joka ikinen päivä. Olisitko haluton puhumaan asiasta? Ottaisiko se kenties aivoon? Pääsisitkö sen yli ajan kanssa?” Kroeger kysyy Peoplen haastattelussa.

”Olen päässyt sen yli”, muusikko jatkaa. ”Teimme dokumentin. Kaikki voivat katsoa sen. Ja nyt tästä päivästä lähtien, jos joku lehdistöstä kysyy tuon kysymyksen, haastattelu päättyy siihen paikkaan. Joten jos haluat lopettaa haastattelun nopeasti, ei tarvitse tehdä tai sanoa mitään muuta.”

Yhtyeen kitaristi Ryan Peake sanoo dokumentin olevan keino suitsia poskeilua.

”Me otamme narratiivin omiin käsiimme”, Peake toteaa. ”Pääsemme kertomaan oman näkemyksemme. Sitä kääntää poskea niin pitkään kuin suinkin, mutta jossain vaiheessa on pakko todeta, että tämä on meidän mielipiteemme.”

Alla dokkarin traileri.

Lisää luettavaa