No nyt menee mielenkiintoiseksi – Elton John sanoo työskennelleensä hiljattain Metallican kanssa

STELLA Pictures / Splash News / AOP

Elton John paljastaa tehneensä yhteistyötä Metallican kanssa.

Asia paljastui Eltonin keskustellessa Apple Music 1:n Rocket Hour -ohjelmassa vieraansa, laulaja-lauluntekijä SG Lewisin kanssa.

”Tein juuri jotain Metallican kanssa”, Elton tokaisee. ”Sulkutoimien aikana. Olen työskennellyt Gorillazin ja senkaltaisten tyyppien kanssa. En ole tehnyt yhtään Elton-matskua, mutta olen tehnyt hienoja juttuja muiden ihmisten kanssa.”

Sitä, mitä yhteistyö on tarkalleen pitänyt sisällään ja mitä tarkoitusta varten sitä on tehty, tarina ei kerro. Metallica on kuitenkin työstänyt jo hyvän aikaa seuraajaa vuonna 2016 julkaistulle Hardwired…to Self-Destruct -albumilleen. Näinköhän metallijätin tulevalla pitkäsoitolla kuullaan pianosäestystä itseltään Sir Eltonilta? Vai puhuuko Rakettimies sittenkin Miley Cyrusin tulevasta Metallica-coveralbumista, jolla hän vierailee Nothing Else Matters -kappaleella? Tämä jäänee nähtäväksi.

Vuoden 2019 syyskuussa rumpali Lars Ulrich hehkutti Eltonia ”yhdeksi kaikkien aikojen parhaista lauluntekijöistä ja viihdyttäjistä” Instagram-päivityksessään, jonka näet alta.