No nyt! Olemme saattaneet löytää kaikkien aikojen kovimman Black Sabbath -tribuuttibändin koko tunnetussa universumissa

Black Sabbathille kunniaa tekeviä yhtyeitä löytyy joka lähtöön (mitähän muuten kuuluu nykyään Sapattivuodelle?), mutta nyt nostetaan esille aivan erityisen ansioitunut orkesteri. Teksasilainen, latinoväritteinen Brownout julkaisee lokakuussa toisen albumillisen Sabbath-covereita, ja tämän yhtyeen tapauksessa on kysymys paljon tavallista hatunnostolevyä kovemmasta jutusta.

Tekijämiehistä koostuva Brownout nimittäin pukee Sabbath-klassikot tanakkaan funk-muotoon silti alkuperäisten versioiden raskasta groovea kunnioittaen. Nyt ei puhuta tavallisesta ”sovitamme rockbiisejä jazziksi/salsaksi/lastenmusiikiksi” -hupailusta, vaan näissä versioissa on paljon muutakin kuin kuriositeettiarvoa.

28. lokakuuta julkaistavalta Brownout Presents Brown Sabbath, Vol. II -albumilta on irroitettu esimauksi yhtyeen näkemys Fairies Wear Bootsista. Biisin studioversio on kuultavaa vain Classic Rockin sivuilla, mutta viime vuonna taltioidun liveversion voi kuunnella alempaa. Tarkasta ihmeessä, kovaa ajoa!

Brown Sabbath vol. I -albumi julkaistiin vuonna 2014, ja sen kappalelista käsitti biisit The Wizard, Iron Man, N.I.B., Black Sabbath, Into the Void, Hand of Doom ja Planet Caravan. Uudella levyllä on Fairies Wear Bootsin lisäksi sellaisia kappaleita kuin Children of the Grave, Sabbath Bloody Sabbath, Supernaut, Snowblind, Symptom of the Universe, Electric Funeral ja Sweet Leaf. Ja tässä valikoituja otoksia yhtyeen katalogista: