Noel Gallagher esiintyi musiikkiohjelmassa saksien soittajan kanssa – tästäkös velipoika Liam riemastui: ”Hän tarvitsee reippaasti lepoa”

"Hommaan jonkun teroittamaan kynää omalla keikallani", tuumailee Liam veljensä taustamuusikon instrumenttivalinnan nähtyään.

Liam Gallagher.

Noel Gallagher’s High Flying Birds vieraili hiljattain Later… with Jools Holland -ohjelmassa esittämässä tulevalta Who Built The Moon -albumiltaan She Taught Me How To Fly -nimisen kipaleen. Itse biisi oli menevää poppia ja hiljattain 50 vuotta täyttänyt Noelkin vaikutti oikein pirteältä, mutta kaiken huomion päätyi kuitenkin varastamaan erään lavalla olleen muusikon instrumenttivalinta – ihka aidot sakset.

Esityksen nähnyt velipoika Liam Gallagher otti hivenen, noh, epätyypilliseen soittimeen ja sen käyttöön kantaa pari päivää myöhemmin BBC Radio 1:n haastattelussa: ”Hommaan jonkun teroittamaan kynää omalla keikallani”, mies vitsaili. ”Tai kuorimaan banaania tai jotain vastaavaa, suorassa lähetyksessä. Se olisi hienoa.”

”Se [saksien soittaminen] on ihan okei, jos olet parikymppinen ja sekaisin sienistä, mutta hän on 50-vuotias ja mikäli hän ihan oikeasti yrittää vakuuttaa ihmiset saksien soiton olevan jokin todellinen juttu, hän tarvitsee reippaasti lepoa”, Liam summaa ajatuksensa veljensä puuhista.

Voit katsoa Noelin Jools Holland -esityksen tästä:

Pätkä Liamin haastattelusta on puolestaan katsottavissa tästä: