Noel Gallagher vastaa Liam-veljensä Twitterissä laukomiin syytöksiin ja haukkuihin – ”En tarkoita tätä vitsinä”

Noel on huolissaan veljensä vihanpidosta.

Gallagherin veljekset ovat vihoitelleet toisilleen jo useita vuosia. Varsinkin Liam on kunnostautunut heittämään jokaisessa mahdollisessa käänteessä ja tilanteessa lokaa veljensä niskaan erityisesti sosiaalisen median välityksellä. Noel on ollut viime aikoina Liamin tähtäimessä erityisesti siksi, ettei tämä esiintynyt Manchesterin pommi-iskujen uhrien tukikonsertissa. Noel nousi lavalle kuitenkin iskun kohteena olleen Manchester Arenan uudelleenavajaisissa, mutta sekään ei ollut ollenkaan Liamin mieleen.

Noel kertoo tuoreessa The Times -lehden haastattelussa olevansa huolissaan veljensä kommenteista ja toivoo, että tämä hankkisi apua.

– Hänen pitäisi käydä psykiatrilla. En tarkoita tätä vitsinä tai mitään. Koska nuoria manchesterilaisia musiikkifaneja teurastettiin ja hän on nyt jo kahdesti kohdistanut asiassa huomion itseensä. Hänen pitäisi tavata joku, Pitchfork kirjoittaa Noelin kommentoivan Timesin artikkelissa.

– Ihmisiä kuoli. Tässä ei ole kyse minusta tai jostain toisesta idiootista. Nainen heräsi juuri koomasta ja sai kuulla tyttärensä kuolleen. Osoittaisit hieman kunnioitusta.

Noel myös sanoo, ettei hän esiintynyt kesällä järjestetyssä tukikonsertissa, koska kukaan ei kysynyt häntä mukaan. Liam on kuitenkin jo ehtinyt reagoimaan Times-artikkeliin Twitterissä ja tämä sanoo pystyvänsä todistamaan, että ”perunaa” pyydettiin kyllä mukaan, mutta tämä kieltäytyi kutsusta.

– Ja mitä tulee psykiatrin näkemiseen, olen varma, että sinulla ja rouvalla on muutamia valmiustilassa odottelemassa, senkin kameleontit, Liam kuittaa.