”Nugent on aivoton ääliö” – Rock-veteraanit David Crosby ja Ted Nugent käyvät melkoista sanasotaa median välityksellä

23.4.2017 12:32

Ted Nugent vieraili keskiviikkona Donald Trumpin tykönä valkoisessa talossa ja visiitti on sittemmin vähemmän yllättäen herättänyt intohimoja suuntiin jos toisiinkin. Esimerkiksi David Crosby ei ole ollut ajatuksesta järin innoissaan ja mies twiittasikin heti torstaina kuvan tapaamisesta saatesanoilla: ”Tämä kuva kertoo kaiken tarpeellisen. Kaksi historian vilpillisintä hymyä. Mikä pari persreikiä.”

Nugent sai tilaisuuden antaa oma vastineensa Crosbylle newyorkilaisen radiokanava WABC:n haastattelussa. ”David Crosby, hänhän on tavallaan menetetty tapaus”, Nugent aloitti. ”Hän on käyttänyt niin paljon päihteitä elämänsä aikana, että hänen looginen ajattelukykynsä on mennyttä. Hänen järkeilykykynsä ja ymmärryksensä ovat kauan sitten tuhoutuneet, joten tämä ei yllätä minua. Minun käy kaveria oikeastaan sääliksi.”

”En koskaan unohda kertaa kun Paul McCartney tuomitsi minut viattomien eläinten tappamisesta, koska söimme peuranlihaa. Vastasin vain sanomalla, että ’tiedätkö, en välitä siitä mitä syöt, haluan vain kiittää Paul McCartneytä elämämme rikastuttamisesta uskomattomalla musiikillaan.'”

Crosbyn vastausta ei tarvinnut kauaa odotella. Suorapuheinen mies twiittasi heti haastattelun kuultuaan: ”Nugent on aivoton ääliö. Kykenen häntä syvällisempään ajatteluun sen kummemmin yrittämättä.”

Lisää luettavaa